Project

Location: Wellington Street, Slough

Size: 60,000 sqft

Value: £1.4 million

Duration: 12 weeks

Project: Refurbishment of offices and restaurant

Contract: JCT Design & Build Contract

Scope of Works

Building envelope: Solid/ glazed partitions & ceilings

Mechanical: Reconfigure heating & cooling & ventilation systems to meet GA

Electrical: Reconfigure lighting & small power distribution

Joinery: New joinery including doors and bespoke reception desks

Finishes: All colours & materials to suit client requirements

External works: Disabled lift installation, refurbish entrance finishes & roof safety systems

Key Deliverables

To provide a modern flexible workspace to accommodate an expanding workforce

“Paragon provided a bespoke solution fully meeting our needs whilst keeping the scheme well within our budget constraints. The quality of product and workmanship was excellent, the team having an exceptional eye for detail whilst throughout being respectful of our operational activities. All this despite our operational teams continually moving the goalposts.
It was a pleasure to work with the Paragon team, they continue to be our first call on every scheme.“

Natasha Padda, HTC Facilities Manager